LOADING…

Uitvaartfotografie

We hechten er veel waarde aan om de belangrijke momenten in ons leven vast te leggen. Dat doen we vooral op foto’s die we dan vervolgens op sociale media plaatsen: Instagram, Facebook, Twitter en Tiktok, om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Bij de geboorte filmen we alles en leggen we alles het liefst ook nog op foto’s vast. Ook van onze alledaagse dingen publiceren we graag de foto’s en laten we iedereen meedelen in onze mooie en ook minder mooie momenten.

Kortom: het leven geeft ons veel gedenkwaardige momenten, waar we later door de foto’s of filmpjes graag nog eens aan herinnerd worden.

Maar dan is het ineens over. Het leven stopt. Onze geliefde, waar we altijd zoveel mee gedeeld hebben, is er niet meer. Willen we dit ook vastleggen? De laatste momenten met ons familielid, vriend of zelfs ons huisdier? Waarom hechten we zoveel belang aan het begin, het mooie en de verwachting voor de toekomst, maar hebben we er zoveel moeite mee om het einde vast te leggen en daar een mooi document van te maken? Waarom rust er nog steeds een taboe op de dood?

Vaak hoor je de opmerking “hadden we maar foto’s van de uitvaart laten maken” of “wat fijn dat we de laatste tijd nog zoveel foto’s hebben gemaakt”. Op een rustig moment, als alle ‘ruis’ in je hoofd een beetje is verdwenen, is het heel fijn om op je gemak nog eens terug te kijken op de dag van een uitvaart door daarvan de foto’s of een herinneringsvideo te bekijken. Vaak gaat zo’n dag als in een roes aan je voorbij en weet je soms niet eens meer wie er precies bij zijn geweest.

Wat mooi dat het leven van een dierbare dan door een fotoreportage is vastgelegd. Een herinnering die door beelden van die dag is samengesteld.

Tarieven

Brons

€525

3 uur fotografie
Digitale nabewerking
*Digitaal verzonden
USB stick optioneel
Fotoboek A4 optioneel
Slideshow optioneel
Zilver

€775

5 uur fotografie
Digitale nabewerking
*Digitaal verzonden
USB stick met bestanden
**Fotoboek A4 incl. 24pagina's
Slideshow
Goud

€1025

7 uur fotografie
Digitale nabewerking
*Digitaal verzonden
USB stick met bestanden
**Fotoboek A4 incl. 24 pagina's
Slideshow

*Doormiddel van een toegezonden link zijn de fotobestanden te downloaden

**Extra exemplaren en pagina's zijn uiteraard mogelijk tegen meerprijs

Al deze bedragen zijn exclusief BTW